Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tradició popular, música i teatre al carrer per la Festa Major petita

Enguany, la Festa Major petita anirà del 9 al 13 de juny i comptarà amb activitats familiars i per a totes les edats, tindrà diferents escenaris i combinarà, de nou, la tradició popular amb la música i el teatre al carrer.

La tradició popular prendrà forma dissabte 10 de juny a les set de la tarda amb la ballada de sardanes de la Cobla Maricel al sorral del Parc de l’antic camp de futbol i diumenge al matí amb la XXVIII Trobada de puntaires i la cercavila i ball de gegants. Un dia abans, divendres 9 de juny a dos quarts de sis de la tarda, l’Agrupació Amics de la Sardana de Tiana anirà fins a la Residència i centre de dia Sant Cebrià per portar el “SO de la TENORA” a tots els residents.

Entre les activitats destacades es troba la cantata “La vaca Florinda”, que tindrà lloc divendres 9 a la Sala Albéniz, a càrrec de l’alumnat de 2n de primària de les escoles Tiziana i Lola Anglada; el Frikibingo de diumenge al Parc de l’antic camp de futbol; i el sopar de carmanyola i el concert amb Verge de Sosa que es farà dilluns 12 també al Parc.

A més, torna la festa de Descorxats i Xiringuito Dr. Mascaró al Parc del Doctor Mascaró durant les nits de divendres i dissabte. Per primer cop, aquest any, la Festa Major petita tindrà un Punt Lila propi situat al carrer Doctor Mascaró, a prop d’on hi haurà les festes de divendres i dissabte a la nit.

Per acabar, dimarts 13 al matí, dia de Sant Antoni, hi haurà jocs gegants de fusta a la Ciutadella, el II torneig 3×3 de bàsquet “Xèrif” per a equips a partir dels 10 anys i l’ofici solemne al vespre. Podeu consultar el programa complet en aquest enllaç.