Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Can Baratau reprèn les píndoles informàtiques durant els divendres de juny i juliol

La biblioteca Can Baratau recupera pels mesos de juny i juliol les píndoles informàtiques, una activitat en forma de petites formacions d’1 o 2 sessions de durada, obertes a tothom, sobre temes informàtics. La primera es farà aquest mateix divendres 9 de juny i està dirigida a persones que no tenen ni han fet servir mai un correu electrònic i volen obrir un compte i aprendre a enviar correus.

Totes les píndoles es faran en divendres d’onze del matí a una del migdia i són independents les unes de les altres, és a dir, cada persona pot triar quina o quines vol fer. Estan pensades per a grups reduïts i cal inscriure’s prèviament de manera presencial, a través del correu b.tiana.cb@diba.cat o trucant al 934 657 741. A més, és necessari tenir carnet de biblioteca, tot i que en cas de no tenir-ne des de la biblioteca expliquen que es pot fer en el moment de fer la inscripció presencial de manera totalment gratuïta.

La pròxima píndola es farà el divendres 23 de juny i tractarà, també, sobre correu electrònic, tot i que en aquest cas està pensada per a persones que ja en tenen. La resta de sessions tindran lloc el 30 de juny per aprendre a utilitzar el mòbil, una sessió doble el 7 i 14 de juliol per aprendre a utilitzar aplicacions i més, una altra el 21 de juliol per conèixer paraules relacionades amb el món informàtic i una última sessió el 28 per aprendre a treure més profit del carnet de biblioteca.