Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tret de sortida a la major part de casals d’estiu al poble

Un cop acabat el curs escolar, aquest dilluns han començat la majoria dels casals d’estiu a Tiana amb una novetat destacada: aquest estiu no hi ha casals a cap de les dues escoles públiques del poble, Tiziana i Lola Anglada, que són les que s’organitzaven des de les respectives AMPA.

De casals, malgrat això, n’hi ha per a tots els gustos, com ve sent habitual al poble: d’idiomes, de bàsquet, de futbol, de multiesports, de dansa, de teatre musical o d’arts escèniques…

Uns 140 nens i nens de 3 a 13 anys participaran a les Setmanes Esportives del Casino de Tiana, de 9 del matí a 5 de la tarda. Les activitats principals  són el tennis i el pàdel, a més de piscina, ball i teatre.

Les novetats d’aquest any són la variació en la dieta del menjador, més rica en verdures i aliments saludables, i les dues hores diàries d’anglès, tal com explica la coordinadora i responsable d’aquestes Setmanes Esportives, Cristina Barral:

 

Dues hores d’anglès lúdic cada dia ajudarà els infants a preparar l’oïda per entendre millor aquesta llengua. Per Gemma Suñol, directora del Kids&Us de Tiana, aprendre divertint-se és la millor forma d’aprendre una llengua:

 

Pels que vulguin només un casal en anglès, a partir del 15 de juliol Kids&Us fan les Fun Weeks. L’objectiu és que es diverteixin: ho té molt clar una de les participants d’aquest casal:

 

Casals d’esports: per triar i remenar

Els esports, com sempre, formen una part important dels casals d’estiu tianencs. Aquesta setmana han començat la majoria: el campus del Club Bàsquet Tiana, al qual s’han inscrit una quarantena d’infants, és a dir, gairebé totes les apoces ofertades.

També ha començat aquest dilluns el campus d’estiu de Duet Sports, que ofereix la possibilitat a infants, nois i noies de 3 a 15 anys de practicar esports com l’handbol, el pàdel, el waterpolo o el bàdminton. A més, enguany, aquest casal ofereix dues novetats: un taller d’hort i un de cuina, que es faran a la mateix poliesportiu de Duet, tal com explica Judit Garcia, la directora de Duet:

 

El futbol no podia faltar als casals d’estiu, i aquest estiu, per primer cop, es pot praticar dins el campus Soccer Dream, un casal per a infants de Futbol 7, és a dir, de 7 a 12 anys, des d’escola fins Aleví de segon any. Un dels seus coordinador, l’Adrià Pascual, ens n’explica l’objectiu:

 

Aquest ha estat un altre dels casals que s’ha omplert quasi del tot, especialment les dues primeres setmanes de juliol, explica l’Adrià.

La majoria de casals que es fan a Tiana aquest estiu encara tenen places disponibles, per la qual cosa cal adreçar-se a cadascuna de les entitats.