Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Últim Sant Jordi per la única llibreria de Tiana

Últim Sant Jordi per a la llibreria i papereria Multicolor, la única de tot Tiana. El negoci, que està en traspàs, plegarà aquest mes de juny sense que, a hores d’ara, hi hagi cap successor. Per a la seva la seva titular, Madaló Pujol, ha estat un Sant Jordi estrany ja que pensaven tenir enllestit el traspàs per aquestes dates però no ha estat així. Per aquesta raó, ha hagut d’anar a buscar llibres a corre-cuita i sense poder-los triar. Malgrat això de best-sellers, aquest any, també n’hi ha tingut uns quants:

 

Per sort, quan el Dia del Llibre i la Rosa cau entre setmana, com avui, la venda és molt millor que si és en cap de setmana. Per això no ha deixat de passar gent per la llibreria durant tota la jornada.

 

La Madaló els ha atès, com cada dia. Fa 16 anys que ven diaris, llibres i material de papereria a la gent de Tiana. Abaixar la persiana definitivament li produeix una certa tristesa:

 

El cert, però, és que els seus fills no tenen intenció de seguir amb el negoci. Així doncs, un altre comerç tancarà en breu al centre de Tiana.