Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Últimes indicacions per gaudir de la 4a Festa dels Racons, aquest dissabte

Les organitzadores de la Festa dels Racons, que es farà aquest dissabte per la tarda, ja estan a la recta final de les gestions per fer possible per quarta vegada aquest itinerari d’arts escèniques pel poble. Una de les parts més importants és informar els veïns i veïnes dels carrers que quedaran tallats amb motiu de la festa, així com aspectes que els assistents han de tenir en compte aquest 6 de maig.

El carrer Pompeu Fabra quedarà tallat de 16.30h a 19.30h, alhora que s’hauran de retirar tots els cotxes del pàrquing del carrer durant el mateix interval. De manera semblant, el carrer Gosch estarà tallat també mentre duri la festa i estarà prohibit aparcar fins que no acabin els 4 passis, aproximadament cap a les 20h.

Una de les organitzadores de la festa, Anna Molas, lamenta els inconvenients al veïnat però els anima a veure-ho com una ocasió per donar visibilitat i vida al seu carrer:

 

Una altre avís que les organitzadores volen fer a les persones assistents és que vagin amb calçat còmode per caminar. Carlota Orobitg, ens explica perquè:

 

Igual que en les darreres edicions, es posaran a la venda bosses de cotó amb un disseny original fet per Rosser Cussó. El diners que se’n guanyin són una de les fonts de finançament més importants de la festa: un esdeveniment gratuït i apte per a totes les persones. Aquestes bosses es podran adquirir al parc Joan Armengol, just en finalitzar cada passi.

La Festa dels Racons d’enguany representa la 4a edició consecutiva del festival d’arts escèniques que va néixer de la mà de Roser Cussó, Andrea Nevado, Carlota Orobitg i Anna Molas. Tal com va informar a LaLocal, enguany tant el recorregut com els artistes seran nous. L’esdeveniment serà el dissabte 6 de maig, el punt d’inici a la Plaça de l’Església de Tiana i tindrà quatre passis: 16.30h, 17h, 17.30h i 18h.