Un empat, una victòria i una derrota en els enfrontaments d’aquest cap de setmana

El CCE empata a 2 contra un rival inferior

El CCE Tiana segueix sense poder tenir un cap de setmana tranquil i amb victòria. Aquesta setmana han tornat a deixar escapar dos punts al empatar a 2 contra un rival de la zona baixa de la taula, els Salesians de Mataró. Els tianencs han empatat contra un dels conjunts que haurien d’haver guanyat. Els locals els han entregat la pilota des d’un bon començament i sempre han portat la iniciativa en el joc, encara que no van crear les oportunitats per guanyar. Per això es lamenta el mateix entrenador Juan Carlos Giménez

L’equip ja no té aspiracions aquest any i al final això acaba passant factura. Ara ja pensen plenament en la propera temporada

Victòria al Derbi i a seguir aspirant a l’ascens

El FisioLau Bàsquet Tiana ha guanyat aquesta setmana contra la UEM B per 83 a 72 en un partit que ha estat marcat per un tercer quart on el partit s’ha trencat i els de José Luís Martínez s’han imposat de manera clara. Una avantatge que han administrat fins al final i que una desconnexió als darrers minuts ha fet que s’ajustés una mica més el marcador. Tot i això victòria dels tianencs en un partit que a la primera meitat va ser més derbi que no pas a la segona, José Luís Martínez

Amb aquest marcador els tianencs segueixen lluitant per pujar de categoria, ja que encara tenen les opcions ben vives

El Vòlei Tiana suma una nova derrota i gairebé diu adéu a la permanència

El Vòlei Tiana ha estat la nota més negativa de la setmana a nivell esportiu. Les noies de Xavier Valls han perdut de manera clara contra el Barça per 3 a 1 . Tot i això han fet un molt bon partit en alguns moments i han tornat a aconseguir esgarrapar un set al conjunt Blaugrana. Un partit que s’ha jugat amb molta èpica. Poques jugadores disponibles i moltíssimes ganes. Una situació que arrossega un equip que segons el mateix entrenador té molts problemes Xavier Valls.

Encara no han baixat de manera matemàtica. Ja no depenen d’elles mateixes. Han de fer molt bé les coses i que el Sant Just perdi tots els partits. El primer la setmana que ve contra el Vòlei Tiana.