Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Un empresari de Badalona vol fer un macroprostíbul a Can Ribó

Calígula Star Club. Aquest és el nom del macroprostíbul que un empresari de Badalona ha projectat per instal·lar-se en una nau de grans dimensions al polígon de Can Ribó, a tocar de la carretera N-II, a l’extrem nord de la ciutat. Caligula Star Club és va constituir com a empresa a principis d’any i, segons dades del registre mercantil, la seva activitat és l’organització d'”activitats recreatives”. El projecte que ha presentat a l’Ajuntament, però, és més explícit. Volen ser un “establiment amb reservats” per a l’exercici d’activitats “de naturalesa sexual”. Les pretensions de l’empresari badaloní és convertir l’antic concessionari del polígon de Can Ribó en un prostíbul de grans dimensions amb aparcament propi, sala de ball amb barra americana, cabines per a balls privats i habitacions.

De moment, però, l’Ajuntament de Badalona li ha denegat la llicència ambiental necessària. Ho ha explicat l’alcalde, Xavier Garcia Albiol.

 

En aquest sentit, a banda i banda de la nau industrial hi ha un equipament esportiu i una discoteca, la popular Titus, on es permet l’entrada a joves de 16 anys. Albiol també esgrimeix l’argument de la platja, que és un espai públic d’us familiar que també és a menys de 200 metres de distància.