Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Un Magazine de 10!

Torna a ser aquí el programa més esbojarrat de La Local Ràdio Tiana. Aquest cop, però, una mica especial. Tenim nova col·laboradora, la Belén Cano. Ella és periodista. Alegre, divertida, intel·ligent… és la candidata perfecta per formar part de l’equip del programa!

Ella farà el que fins ara feia la Júlia Riera, ens parlarà de televisió, de notícies absurdes i de les coses que més mirem a Internet! Hi seran, com sempre, la Yaiza Terrón, en Rafa Souto i l’Elisenda Liñán.

Us deixem, ara sí, amb el programa de la setmana passada. Hi tenim una entrevista amb molt d’art amb en Màrio Tarragó, un artista i pintor que vol tirar endavant, amb les ajudes de la gent a través de Verkami, una websèrie satírica sobre les modes i l’art. Una conversa sobre la sèrie “Deivit and Lisa” però també sobre la vida, les tecnologies i les persones que no ens ha deixat temps per parlar ni de cinema ni de notícies absurdes. La podeu escoltar tot seguit.

 

Com diem cada divendres al programa, esperem que aconseguiu desconnectar de les rutines per una estoneta i que recomaneu el programa a tots els vostres amics i, per què no, també als vostres pitjors enemics.

Ah! I si voleu seguir totes les novetats, ens trobareu a Facebook buscant “Magazine Ràdio Tiana” i a Twitter “Magazine La Local”. Segueix-nos!