Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Una performance a l’Antic Camp de Futbol, acte central del 25-N aquest diumenge

El Dia Internacional contra la Violència Envers les Dones es commemorarà, aquest any a Tiana, el 26 de novembre. Una acció teatralitzada -o performance- d’unes dues hores mirarà de donar eines de reflexió i crítica entre el públic. Anirà a càrrec del col.lectiu de teatre social Les Mireies.

L’Ajuntament ha triat un dia, diumenge al matí, i un espai, el parc de l’Antic Camp de Futbol durant la Fira de Segona mà, en què hi haurà molta gent. Per això, confien en arribar a molta més gent per sensibilitzar sobre un tema, la violència masclista, les xifres del qual segueixen en números vermells a tot el país. Núria Blasco és la regidora de l’Àrea de Serveis a les Persones:

 

La CUP i Junts, en canvi, són molt crítics tant amb el tipus d’acte que es farà com amb la manera en què els ha estat comunicat. Creuen que l’acte “unitari i de poble” que es va fer l’any passat és el model a seguir. Àlex Rosa, portaveu de tots dos grups en aquest tema:

 

El PDeCat-DC també ha lloat l’acte de l’any passat del 25-N Creu que aquest any “s’ha improvisat” però estan d’acord que fent l’acte dins el context de la Fira s’arribarà a més gent. Escoltem Olga Rué i Joan Cañada, portaveu i regidor del grup:

 

La portaveu d’ERC, Marta Guàrdia, pensa que fer-lo el 26 és encertat

 

A més de l’acció teatralitzada de Les Mireies, diumenge també es llegirà un manifest unitari, consensuat per la Generalitat, les 4 diputacions, la Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació Catalan de Municipis.

Serà al mateix parc a les 12h i la intenció de l’Ajuntament és que el document sigui llegit per membres de tots els grups polítics municipals.