Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Un planter de luxe a la presentació a Tiana del Llibre de La Marató

Tiana ja llueix el vestit de Nadal. Amb els llums brillants i els arbres del poble decorats, arriba un any més, La Marató de TV3. L’edició número 23 que estarà presentada per Toni Cruanyes i Ana Boadas. De la mà d’un dels projectes solidaris i de sensibilització més grans de Catalunya, vénen les múltiples activitats a pobles i ciutats d’arreu del territori per recaptar fons. I a Tiana, per suposat, torna la presentació del ja clàssic Llibre de La Marató.

LlibreMaratoCobe
Portada del Llibre de La Marató de TV3, edició del 2015

Amb un planter de luxe, Tiana en farà la presentació oficial el proper dijous dia 10 de desembre. L’acte, presidit per l’alcaldessa Esther Pujol, promet mes d’una sorpresa. I és que la Sala Albéniz rebrà a les 19h alguns dels representants de la causa d’enguany: la diabetis i l’obesitat, dues de les malalties metabòliques més freqüents a Catalunya.

https://www.youtube.com/watch?v=MCB9VidoNno

La presentació a Tiana gaudirà de la presència dels coautors del llibre: Antònia Carré-Pons, Sebastià Bennasar i Jordi Cervera. També hi seran els coil·lustradors de l’obra, l’Avi i Ferran Martín, i la seva editora, MªDolors Sàrries. En representació dels especialistes mèdics, tindrem a Tiana a l’endocrinòleg de l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, Dídac Mauricio.

La Fundació de La Marató de TV3 es proposa, un any més, sumar tot un país a la causa solidària per excel·lència. Aquest cop, però, centrant-se en dues malalties que no tenen cura però que requereixen tractaments de per vida. Tot i que s’ha avançat molt per fer que les persones afectades tinguin la màxima qualitat de vida, La Marató es proposa l’objectiu d’aconseguir recursos per seguir investigant i trobar-ne les causes i una solució definitiva.

2015_maratotv3_1

El 13 de desembre, doncs, el telèfon de La Marató tornarà a sonar per les malalties metabòliques. Abans, però, Tiana anirà escalfant motors amb la presentació del Llibre oficial. D’altra banda, recordar que la Biblioteca Can Baratau duu a terme, per tercer any consecutiu, una campanya d’intercanvi de llibres de segona mà el preu dels quals es basa en donacions voluntàries per La Marató.