Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Vols tornar a escoltar el primer Magazine de desembre?

Després d’unes setmanes inactius per problemes tènics, l’equip del Magazine ha tornat amb més força que mai però amb algunes novetats. La més important: la nostra col·laboradora Júlia Riera ha deixat el programa per motius professionals. Aquest programa li hem volgut dedicar a ella per desitjar-li molta sort i dir-li, a la nostra manera, que la trobarem a faltar.

Així que si el voleu tornar a escoltar, aquí en teniu el podcast!

 

L’altra notícia, també molt important, és que a partir de la setmana vinent tindrem una nova col·laboradora. És periodista i es diu Belén. Ella serà l’encarregada de portar les últimes novetats d’Internet, de Televisió i de l’actualitat més absurda. Ja us la presentarem!

Aquesta setmana hem fet un programa variat i perfecte per experimentar! Hem parlat amb l’Alba García, directora de Duo Dance, i ens ha explicat com s’ho han fet els seus alumnes per aconseguir 9 podis en els campionats europeus de Fit Kid. També hem parlat de reptes a Internet, de les pífies de Rajoy al Teleaddictes, del Llibre de La Marató, d’Adele i de moltes coses més! Us deixem un tastet d’una de les frases “glorioses” que hem comentat:

https://www.youtube.com/watch?v=hYCtWyreM48

Com diem al programa, esperem que hagueu aconseguit desconnectar de les rutines per una estoneta i que recomaneu El Magazine a tots els vostres amics i, per què no, també als vostres pitjors enemics. Ah! I si voleu seguir totes les novetats, ens trobareu a Facebook buscant “Magazine Ràdio Tiana” i a Twitter “Magazine La Local”.

Fins divendres vinent a les 19h en punt, com sempre, al 107.2 de la FM! Us hi esperem!