Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Un toc festiu pel 9N

La jornada d’aquest diumenge també ha comptat amb una part lúdica: la festa que el Pacte Local pel Dret a Decidir ha organitzat al Parc de l’Antic Camp de Futbol a les 11:00h. Els Tabalers de Tiana i el grup Diables per la Independència han protagonitzat una celebració que s’ha allargat durant dues hores i que comptava també amb un castell inflable pels més petits. Tot i que les dues agrupacions del poble havien d’actuar de manera separada, al final han decidit ajuntar-se per oferir un espectacle més complet i que ha fet gaudir als assistents malgrat el fred.

A més, en un dels murs del parc s’han exposat diverses fotografies on es podien veure algunes de les accions a favor del dret a decidir que s’han fet al poble des del 2009. Un repàs que incloïa els actes en relació a la consulta del 13 de desembre i altres activitats que s’han organitzat a Tiana des de l’Assemblea Nacional Catalana.

Tot i així, la pluja que ha començat a caure cap a les 13:00h ha forçat als assistents i als organitzadors a acabar amb la festa. En menys de cinc minuts la plaça s’ha buidat i s’ha hagut de recollir el castell inflable. Poc després, el Pacte Local ha plegat la paradeta on estaven demanant signatures per defensar el dret a decidir davant l’ONU i les institucions europees.