Lug és el nom d’un déu que els celtes veneraven quan s’ubicaven a un lloc. En Josep Vidal s’acaba d’ubicar al centre de Tiana, on obrirà botiga a finals de setembre. Per això, el nom de les sales artesanes i ecològiques que hi elaborarà i vendrà no podia ser un altre: Lug. Les farà i les vendrà a Tiana Tiberi, al carrer del Centre.
Durant gairebé un any, aquest cuiner de Premià de Mar que viu a Gràcia, va buscar local. El lloc havia de tenir quelcom especial, com ho tenen les salses que ell elabora. A Tiana ha trobat exactament el que buscava:
Durant molts anys, en Josep ha estat cuiner del restaurant familiar on treballava, al barri de Les Corts de Barcelona. Però aquella etapa, explica, ja és història. Ara, ha pogut especialitzar-se en allò que realment li agrada fer: elabora les seves salses gourmet, que envasa i ven a botigues i restaurants fonamentalment.
A Tiana Tiberi hi haurà obrador i també una part de magatzem, despatxet i botiga.
Totes les salses que en Josep hi vendrà són creacions pròpies. Moltes d’elles van anar sorgint quan treballava al restaurant, que va ser el seu millor camp de proves. El resultat són salses originals, amb un toc molt personal i elaborades sempre amb productes de proximitat. Aquests en són alguns exemples:
En Josep començarà cuinant i venent set classes de salses. Segueix, però, en ple procés de creació de nous sabors, com ara el pesto de festucs en què treballa actualment. Tot plegat, fa que en Josep Vidal es declari “entusiasmat” amb aquesta nova etapa a Tiana.
Els seus objectius immediats de Tiberi Tiana, una vegada obri la botiga, seran donar-se a conèixer entre la gent del poble i després a la fira de Nadal i al proper Tast Tiana.