Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Una exposició d’art alternativa capgira i omple la Sala Albéniz

Quan pensem en una exposició d’art sovint ens imaginem recorrent sales en silenci, observant atentament per interpretar les obres. Aquest dissabte a la tarda 3 artistes tianencs i el grup musical Bandabòlit han demostrat que sempre es pot trencar amb els esquemes i organitzar una gran festa de l’art.

La Sala Albéniz s’ha omplert de gom a gom per viure l’experiència de l’Acció Plàsticomusical. L’espectacle “Quadres per ‘capgirar’ una exposició” ha deixat el públic bocabadat. Llum tènue, música en directe, pots de pintura, teles en blanc i… ¡a deixar volar la imaginació!

Bianca Batlle, Joma i Marc Soldevila han dansat amb la pintura fent autèntiques demostracions d’improvització. A partir d’allò que els transmetien totes i cadascuna de les notes dels Bandabòlit, han deixat florir l’art que s’amaga rere els seus pinzells.

DSC_0014

Jocs amb llum ultravioleta, homenatges a grans pintors com Cézanne i retrats creatius són algunes de les peces que s’han vist aquesta tarda al Casal del poble.

DSC_0008

Però, com és ben sabut, l’art és molt subjectiu i cadascú n’interpreta la seva pròpia versió. Això és el que han dit alguns dels que n’han pogut gaudir:

 

Tant els tres artistes com els Bandabòlit han volgut agrair la presència del públic i s’han mostrat molt contents de l’èxit que ha tingut l’exposició alternativa. Tot i que, diuen, l’art i la música són irrepetibles, intentaran promoure més activitats com aquesta.

DSC_0011

Aquí teniu un petit resum del que ha estat l’espectacle d’aquest dissabte a la tarda: