Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’espectacle “El comte Arnau” reuneix públic de totes les edats

El cavall negre en flames del Comte Arnau ha visitat Tiana aquest diumenge a la tarda. La Sala Albéniz ha estat l’escenari d’una de les llegendes catalanes més explicades arreu.

DSC_0016

La companyia Teatre de l’Aurora ha explicat a grans i a petits la història d’un antic noble català de nom Arnau. Segons diu la llegenda, el Comte Arnau vivia al Ripollès i no era massa bo amb els qui l’envoltaven.

DSC_0005

Després de cometre diversos pecats, la seva ànima va ser condemnada a cavalgar eternament per les muntanyes del Principat de Catalunya sobre un cavall negre que treu foc pels ulls i la boca.

DSC_0018

Així doncs, el cavaller de la fosca armadura, ha pres vida gràcies a les diferents veus i els múltiples sons musicals dels 3 actors de la companyia.

L’espectacle, de caire familiar, també ha cridat l’atenció del públic adult que s’ha mostrat molt interessat per l’èpica llegenda. El públic n’ha sortit encantat i això és el que han dit a La Local:

 

DSC_0017

Tot i que la Sala Albéniz ha omplert força butaques, a la sortida el públic comentava que s’haurien de promocionar més activitats com aquesta. Es podria fer, diu una espectadora, a través de les escoles o de mitjans locals com aquest.

DSC_0002