Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Una tarda amb Fes Tri al parc de Can Puigcarbó

Cada divendres per la tarda el parc de Can Puigcarbó, situat a la cruïlla de Joan Garí amb la Riera de Tiana, rep el grup de nens i nenes de Fes Tri Tiana, l’escola de triatló infantil del poble. Dirigits pel David Vergés, s’entrenen en aquest espai biosaludable. El David ens explica en què consisteix aquest entrenament:

 

El parc esportiu de Can Puigcarbó es va inaugurar el passat 7 d’octubre i va néixer amb la finalitat que s’utilitzés com un espai on fer esport a l’aire lliure. Hi ha una pista d’atletisme de 50 metres i diverses màquines de treball muscular. Fes Tri Tiana utilitza aquestes eines que els ofereix el parc des de la mateixa data de la inauguració. En David ens ho explica:

 

L’entrenament dura una hora. Escalfen donant tres voltes al voltant del parc, corren per la pista d’atletisme practicant diferents tècniques, s’entrenen a les màquines de treball muscular i fan estiraments. La Local ha parlat amb alguns dels nens i nenes de Fes Tri Tiana i ens expliquen la seva experiència amb el club:

 

Endinsant-se al món del cros

Una novetat d’aquesta temporada és que Fes-Tri ha començat a competir en cros, una modalitat atlètica basada en carreres de llarg recorregut que es desenvolupen parcial o totalment camp a través. El David ens ho explica:

 

Fes Tri Tiana va ser creada per en David Vergés i un grup de pares i mares d’alumnes que volien inculcar els valors de l’esport i la vida saludable als infant, centrant-se en la disciplina del triatló. Van néixer l’octubre del 2016. Tant en David com el grup de pares i mares expliquen que necessiten patrocinadors per poder continuar endavant el projecte sense preocupacions.