Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Una tarda de circ, aigua i manualitats

La Festa Major no s’oblida dels més petits, que han tingut una tarda de dissabte més que entretinguda. La companyia de circ Pessic de Circ ha instal·lat el seu espectacle interactiu als Jardins de Can Baratau alhora que l’empresa de serveis d’aigua Sorea ha organitzat la festa “moments d’aigua”. Més tard, ha tingut lloc el taller de guitarres de cartró, organitzat per Minimúsica.

Apicirc

L’experiència Apicirc està pensada com un espai on els més petits (nenes i nens de 0 a 3 anys) poden jugar amb els diversos elements que hi ha disposats a l’espai escènic: domos amb joguines i titelles fets artesanament. Un dels integrants de la companyia ens explica l’objectiu que persegueixen amb aquest espai interactiu:

 

El taller, alhora, busca que tant els artistes com els nens i nenes se sentin part de l’espectacle. Així ho expliquen:

 

Moments d’aigua

Per la seva banda, Sorea ha organitzat una sèrie de jocs anomenats “moments d’aigua”, en els quals nenes i nens han hagut d’enfrontar-se a diversos desafiaments que tenien a veure amb l’aigua.

Guitarres de cartró

Una hora més tard, ha començat un taller a càrrec de Minimúsica, associació orientada a fomentar la música moderna al públic infantil. Nenes i nens han hagut de construir petites guitarres amb cartró i cordill que després han pogut pintar i decorar al seu gust. En Joan ens explica l’objectiu del taller:

 

Així conclouen els tallers infantils de la jornada d’avui, pensada pels més petits des de primera hora del matí.