Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Una xerrada sobre les TIC i els joves inaugura les Jornades d’Educació

Les noves tecnologies s’han de posar al servei de l’educació en valors i no al contrari: així pensa la psicòloga social Dolors Reig que va inaugurar amb una xerrada, aquest dilluns, les II Jornades d’Educació a Montgat i Tiana.

Dolors Reig, que està especialitzada en les xarxes socials i el seu ús pels joves, va remarcar que és essencial aprendre a desaprendre. Aquest consell l’adreça especialment als pares i educadors dels joves que ja han crescut voltats de les noves tecnologies. Cal acompanyar els nois i noies, va dir, en l’ús d’aquestes:

 

L’aprenentatge de les noves tecnologies, les anomenades TIC, permet, va explicar la psicòloga, que els pares i educadors puguin estar aprop dels fills quan a aquests els apareix algun problema via internet:

 

A l’acte inaugural van assistir l’alcaldessa de Tiana i l’alcalde de Montgat, així com els regidors d’Educació d’ambdós municipis.

Les Jornades d’Educació continuaran fins aquest dijous, amb xerrades i taules rodones  repartides entre Tiana i Montgat.

Imagen 071

Dimarts, a la sala Pau Casals de la Biblioteca Tirant lo Blanc de Montgat, representants de l’escola d’adults Timó, de les escoles bressol i de Primària, i dels instituts de tots dos municipis presenten diversos projectes educatius singulars que estan portant a terme en tots aquests centres.