Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El CCE Tiana perd (3-2) contra el Bufalà i ja té la salvació a 10 punts

El CCE Tiana ha perdut aquesta setmana contra el Bufalà. Els de Juan Carlos Giménez han caigut per 3 a 2 i deixen la permanència molt complicada després de la resta de resultats de la setmana.

El partit contra el Bufalà ha fet que els tianencs anessin sempre a remolc. S’han avançat els locals al minut 38 i amb aquest marcador han marxat al descans. Ja a la segona part han vingut els altres 4 gols. Només començar el Tiana ha sortit molt fort i ha fet l’empat mitjançant Carlos Arenillas. Però l’alegria ha durat ben poc. Al minut 60 el Bufalà posava el 2 a 1 i 8 minuts després el 3 a 1. El Tiana ho ha seguit intentant i només ha pogut retallar distàncies gràcies a Ivan Noguera a falta de 3 minuts per acabar. Derrota que torna a demostrar que el Tiana hi és però les ocasions no entren, Juan Carlos Giménez

L’entrenador creu que encara que el rival no s’hi jugui res, el derbi es el derbi i han anat “a per totes”. L’equip ha tornat a donar la cara, però la llosa és massa gran. Ara tenen la salvació a 10 punts i la cosa es complica i molt, com reconeix el mateix entrenador

Tot i això sap que no poden abaixar els braços. Gimenez sap que “mentre hi hagi vida hi ha esperança” i per tan lluitaran fins al final. Juan Carlos Giménez

Ara cal anar a per totes la propera setmana. Juguen a casa contra el Cabrera, un rival que és cinquè i que encara té moltes opcions de pujar de categoria.