Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Bàsquet Tiana perd contra el Cabrera (89-64) i perd l’únic comodí que tenia

El Bàsquet Tana ha perdut de manera clara contra el líder de la categoria i campió de grup de manera matemàtica, el Cabrera. Els de Suynol Costa han vist com perdien 89 a 64 en un partit marcat per les baixes que han presentat els tianencs. L’enfrontament el Tiana s’ha presentat amb 6 sèniors i 2 sots 21.

Una situació que ha resultat complicada. El mateix entrenador explica que han lluitat els primers minuts però que no han pogut fer res. Sunyol Costa

 

A més els de Cabrera sabien que si guanyaven un partit més es proclamaven campions i no han volgut desaprofitar l’oportunitat. L’entrenador tenia molt clar que aquest era el partit que es podia perdre i que fins i tot era molt complicat per la situació amb al que arribava l’equip.

 

Sunyol Costa considera que el resultat és just i que ja han esgotat “el comodí que els quedava per seguir optant a l’ascens”. La bona noticia és que tots els jugadors tornaran a estar disponibles per la propera jornada. Sunyol Costa.

 

El proper partit serà a casa davant del Figueres en una jornada en que cal guanyar per seguir optant a tot. Ara tenen un rival que està en un sotrac de joc important i cal aprofitar-ho.