Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Vacances esportives per agafar aire

Els equips tenen uns 10 dies per preparar la recta final de la temporada amb moltes ganes i força. Els objectius són diferents i el temps que queda per assolir-los és molt poc. Tot s’ho jugaran a la recta final.

El CCE Tiana torna a somiar amb l’ascens

Després de setmanes sense bons resultats el CCE Tiana ha tornat a demostrar el seu potencial guanyant al camp del líder abans de marxar de vacances de Setmana Santa. Un descans que pot ser molt positiu, sobretot per recuperar jugadors, ja que en el darrer partit només hi havia un canvi. A més pel que fa a l’estat anímic la victòria serà molt important abans del descans per vacances. Ho ha explica l’entrenador del CCE Tiana, José Gómez

 

Però a més per apurar les opcions d’ascens els tianencs tenen ara uns dies importants amb enfrontaments directes que esperen que acabin sent al seu favor, com són els d’Argentona i Sant Pol.

El Bàsquet Tiana té tres finals

Després dels mals resultats dels darrers partits el Bàsquet Tiana agafa amb moltes ganes la Setmana Santa. Servirà sobretot per recuperar jugadors i per intentar tornar a demostrar el bon nivell. Els tianencs saben que el millor que els hi pot passar és que la temporada no s’acabi en tres jornades. Ells ara mateix al màxim que aspiren és a eludir el descens directe de Primera Catalana. Per fer-ho cal que guanyin els tres partits i esperar a veure que fan tan Cabrera com Ripoll. Ens explica la situació actual Ramon Pla

 

El problema principal és que no depenen únicament d’ells per mantenir-se. Caldrà guanyar a la Garrotxa a casa, al Lliça a la seva pista i finalment a casa contra un Badalonès que ja ho té tot fet

El Futsal Tiana el que menys vacances té

Després hi ha el cas del Futsal Tiana. Els de Jorge Asensio són els que menys vacances tenen. Tot i que per calendari tindrien les mateixes la proximitat de la Copa d’Europa i la Copa Catalunya els fa ajustar el calendari. Per ser exactes després de Setmana Santa, el mateix dimarts ja tenen un partit i el següent ja serà la competició europea. En poques setmanes es juguen tot el futur de la temporada com reconeixia el mateix entrenador.

 

Compromisos importants que culminaran amb el partit contra l’Alella de la darrera jornada que pot decidir si s’entra o no a la Final Four.

El Volei pren descans abans de les fases

Aquesta setmana el Vòlei Tiana ha acabat la lliga regular i ara ha de pensar en les fases d’ascens a Nacional. Per fer-ho cal que agafin aire i aquest serà un bon moment. A més tancaran la setmana santa sabent els seus rivals. De moment se sap que es disputarà a Saragossa el cap de setmana del 9, 10 i 11 de maig. Els participants seran: CV Aljaferia i CV Teruel de l’Aragó; Bunyola i Soller de les Balears; Quartar i Benjejúzar del País Valencià i finalment Els Monjos i CV Tiana com a representants de Catalunya. El sorteig serà el proper dilluns 21 d’abril a la seu de la Federació Espanyola de Vòlei i sabran els aparellaments.