Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Vallespinós marxa per acabar l’aventura de l’Atlàntic

L’exalcalde de Tiana torna a marxar cap a l’Atlàntic. Ho fa disposat a acabar l’aventura que va començar fa cinc mesos. Ferran Vallespinós se’n torna a les illes del Carib a buscar el vaixell que va atracar allà al mes d’abril. En aquell moment deixaven a mitges la travessa de l’Atlàntic: El Gran Salto 2014. Un somni de navegació de 10.000 quilòmetres que comparteix amb dos companys. Un d’ells, el seu nebot i l’altre, l’exconseller delegat de Marina Badalona, Juan Felipe Ruiz.

 

Un dels objectius d’aquests navegants és el d’investigar sobre la quantitat de plàstics que hi ha a l’oceà. És per això que recullen mostres del mar i continguts estomacals dels peixos que pesquen.

 

Vallespinós es perd unes eleccions que no l’il·lusionen 

Aquest 25 de maig també serà la primera vegada que l’exalcalde es perdrà unes eleccions. Vallespinós ha explicat que ha tingut molta feina, preparant el viatge, i que no ha votat per correu: “tal hi com estan les coses tampoc és que faci especial il·lusió participar en aquestes eleccions. Esperem que serveixin per donar el tomb i que reben alguna cosa més d’Europa que aquestes retallades”.

 

Així doncs, aquest divendres Vallespinós torna a deixar Tiana, segurament fins a finals del mes de juny.