Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Silva de Sirenas obre Tiana Antica

Aquest cap de setmana comença el quinzè festival de música antiga del poble. El Tiana Antica donarà el tret de sortida dissabte 17 de maig a la Masia de Can Parxet. El primer concert, a càrrec del grup Silva de Sirenas, començarà a dos quarts de set de la tarda. L’entrada costa 10 euros i ja es pot comprar a la pàgina web del festival: www.visigodia.org.

Aquest primer grup musical oferirà en el seu concert algunes de les peces del cançoner del Duc de Calàbria. Un recull molt especial, tal i com explica un dels organitzadors del festival, Llorenç Blasi.

 

La Local Tiana oferirà cada setmana un vídeo amb les millors imatges dels concerts del Tiana Antica. Començant el proper dilluns, també es podran veure els resums dels concerts que tindran lloc el 24, 25 i 30 de maig així com del tancament de l’1 de juny a la Sala Albéniz. A més, l’entitat organitzadora ha preparat un programa especial amb motiu del festival que s’anomena Visigòdia i que s’emetrà a Ràdio Tiana cada divendres a les deu del matí i de la nit, els dissabtes a les deu del matí i els diumenges a les deu de la nit. El programa, com el propi festival, retorna des del passat. En aquest cas, del de la ràdio.

 

Consulta la notícia “Arriba l’edició més gran del Tiana Antica”: clica aquí