Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Veïns i comerciants es queden sense llum a causa d’un incendi de la caixa elèctrica del carrer Sant Jaume

Una caixa elèctrica del carrer Sant Jaume s’ha cremat i conseqüentment ha deixat als veïns i botiguers sense llum. Els afectats han estat els veïns i comerços del carrer Sant Jaume i una part l’avinguda Isaac Albéniz.

A dos quars d’onze del matí la caixa elèctrica de la façana de l’òptica La Punxa s’ha incendiat. L’àngel, propietari del comerç, es trobava dins de l’edifici i no se’ n’ha assabentat fins que l’han trucat. Ràpidament han sortit amb extintors.

Quan la dotació de bombers ha arribat el foc ja estava extingit gràcies a la col·laboració dels veïns i veïnes. Conseqüentment els comerços i cases dels voltants s’han quedat sense llum. El Miquel i la Carmen, propietaris de la botiga de Queviures, no han pogut continuar venent.

La Carmen comenta que ja s’han queixat i reclamat a l’Ajuntament que arreglin el cables en mal estat del carrer Sant Jaume fins a la tintoreria. Assegura que això “no és normal” i que és “impresentable”.

La Pilar de forn Can Pau ja es va queixar i van arreglar una de les caixes. Comenta que tots els cables del carrer “estan molt malament”.

L’òptica La Punxa, la botiga de Queviures, el forn Can Pau, l’Espai Ecològic i els veïns i veïnes de la zona s’han quedat sense llum. La companyia elèctrica espera tenir arreglat el problema al llarg del matí.