Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Olga Rué (CiU) líder d’una nova oposició amb Junts per Tiana

PSC i ERC es queden al govern de Tiana 4 anys més. Ho fan amb 6 regidors. Els seus portaveus seran Núria Blasco, pels socialistes, i Ricard Fabra, pels republicans.

PLE JULIOL CARTIPAS 2015 024

Els altres 4 grups municipals es queden a l’oposició. Ells amb més regidors, amb 8 dels 13 que hi ha en total.

El principal grup de l’oposició, Convergència i Unió confia en la seva candidata a les eleccions per fer de portaveu. Així doncs, Olga Rué, que confiava en ser la nova alcaldessa de Tiana, serà la líder de l’oposició d’aquest mandat que comença.

CiU
CiU

No gaire lluny de CiU se situa Junts per Tiana. Aquesta ha estat una de les sorpreses del mandat. L’Agrupació d’electors, sorgida 4 mesos abans de les eleccions municipals, és la tercera força de l’Ajuntament de Tiana. Ells també han confiat en el seu cap de llista per fer de portaveu al ple municipal. Així doncs, el periodista Isaac Salvatierra serà qui ocuparà aquest càrrec. El comunicador promet ser un dels regidors de l’oposició més durs amb el govern. En aquest ple del cartipàs ha demanat explicacions sobre la “filosofia” que hi ha al darrera i sobre les prioritats de cada regidor i regidora. Salvatierra s’ha ofert, també, a participar en matèria de “transparència”.

Junts per Tiana
Junts per Tiana

Mentrestant, la CUP i el PP ho tenen ben fàcil. Ells només tenen un regidor cadascú. D’aquesta manera Àlex Rosa, per la CUP, donarà la veu a aquesta candidatura per primera vegada al poble.

Àlex Rosa (CUP)
Àlex Rosa (CUP)

Diego Parra, el cap de llista menys votat, representarà el PP durant aquests 4 anys.

Diego Parra (PP)
Diego Parra (PP)

Aquests són els 4 portaveus que exerciran l’oposició al consistori de Tiana, al costat de 4 regidors més.

 

La notícia del ple del cartipàs: clica aquí