Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

PSC: cultura, seguretat i urbanisme; ERC: educació i serveis socials

Tiana ja té regidors i regidores definits. El Partit dels Socialistes i Esquerra Republicana, grups municipals que formen govern,  ja s’han repartit els càrrecs de l’Ajuntament, el que es coneix com a “cartipàs municipal”. Una decisió que s’ha fet esperar fins a la data del ple extraordinari d’aquest dimarts 7 de juliol.

PLE JULIOL CARTIPAS 2015 027

Els socialistes s’han quedat amb algunes de les àrees més destacades. Aquestes són les de desenvolupament econòmic local, urbanisme, cultura o medi ambient. Mentrestant, els republicans s’ocuparan dels serveis socials, l’educació o la comunicació. L’alcaldessa, Esther Pujol, ha defensat un repartiment de tasques segons “l’expertesa” de cadascun dels membres de l’equip de govern. Així ha explicat la “filosofia d’esquerres i progressista” del cartipàs davant una pregunta de Junts per Tiana.

 

L’alcaldessa, Esther Pujol, serà la responsable dels departaments de desenvolupament econòmic o seguretat ciutadana.

Esther Pujol, alcaldessa
Esther Pujol, alcaldessa

La seva número dos, Núria Blasco, continuarà al capdavant de cultura, esports i participació ciutadana.

Núria Blasco (PSC)
Núria Blasco (PSC)

Una de les cares noves d’aquest govern és la de Núria Garcia. Tal i com apuntaven els pronòstics, la socialista es farà càrrec de la regidoria d’urbanisme. Aquest departament, durant l’anterior mandat, estava en mans d’ERC, també amb Ricard Fabra.

Núria Garcia (PSC)
Núria Garcia (PSC)

També sense sorpreses el número 4, Xavier Doñate, tindrà la responsabilitat del medi ambient i la via pública. Es tracta d’una àrea amb la qual hi ha estat treballant com a comissionat durant els últims 4 anys, a l’ombra de l’exregidor Héctor González.

Xavier Doñate (PSC)
Xavier Doñate (PSC)

El tinent d’alcalde i portaveu d’ERC, Ricard Fabra, canvia totalment de panorama polític i ara treballarà per la hisenda municipal, la comunicació i els recursos humans. Així doncs, serà el regidor de la ràdio municipal, de La Local o de la revista Tiana’t. Fins ara, la responsable política d’aquests serveis comunicatius havia estat la pròpia alcaldessa Esther Pujol. Al capdavant d’hisenda hi havia l’exregidor socialista José Navarro.

Ricard Fabra (ERC)
Ricard Fabra (ERC)

Finalment, l’altra regidora d’Esquerra, Marta Guàrdia, serà la responsable d’educació i serveis socials. Aquestes regidories ja estaven en mans d’aquest grup municipal, amb Jordi Gost al capdavant.

Marta Guàrdia (ERC)
Marta Guàrdia (ERC)

 

La notícia del ple de cartipàs: clica aquí