Cultura

Vicco participa aquest dijous a la semifinal del Benidorm Fest amb “Nochentera”

La gala s’emetrà en directe a La 1 de TVE a partir de tres quarts i cinc d’onze. / martalopez

Si la cantant, productora i compositora tianenca obté un lloc a la final de dissabte, des de l’Ajuntament de Tiana han avançat que habilitaran la Sala Albéniz per seguir el directe des d’una pantalla gegant.

Marta  López | 02/02/2023 a les 16:42 0
 

La cantant, productora i compositora tianenca Victòria Riba actuarà aquest dijous 2 de febrer en la segona semifinal del Benidorm Fest. El seu projecte musical, Vicco, tindrà l’opció de participar en el festival d’Eurovisió amb la cançó “Nochentera” si aconsegueix passar a la final del dissabte dia 4 i guanyar aquest certamen.

La primera semifinal va tenir lloc el dimarts 31 de gener i es va escollir a Agoney, Alice Wonder, Fusa Nocta i Megara com els quatre primers finalistes. Aquest dijous serà el torn d’escollir-ne quatre més, entre els quals es podria trobar la mateixa Riba.

I és que la cançó de Vicco ha sigut la primera de les 18 propostes en superar el milió de reproduccions a Spotify. Per a ella, tal com ens explicava quan es va anunciar la seva candidatura, la participació al Benidorm Fest és un repte personal i professional que, passi el que passi, li donarà l’oportunitat de fer arribar la seva música a un públic més gran:

 

La gala s’emetrà en directe a La 1 de TVE a partir de tres quarts i cinc d’onze. Si Riba obté un lloc a la final de dissabte, des de l’Ajuntament de Tiana han avançat que habilitaran la Sala Albéniz per seguir el directe des d’una pantalla gegant, amb espai per seure i per estar a peu dret.

L’obertura de portes es faria a les nou de la nit, l’animació per part de Descorxats començaria a dos quarts de deu i la gala es seguiria a partir de les deu i cinc.

Marta López
Marta  López