Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Vicenç Lozano: “La televisió va canviar amb els crims d’Alcasser”

Una cinquantena de persones han participat a la xerrada del corresponsal de TV3 a Roma, Vicenç Lozano. En ella el periodista ha volgut remarcar la manipulació i la censura que durant molts anys han tingut els mitjans de comunicació a tots els nivells. A part ha volgut explicar el canvi que ha propiciat, sobretot la televisió, per derivar cap a la banalitat i sobretot la variació que es fa al tractar temes com va ser el triple crim d’Alcasser.

Una conferència seguida amb molt d’interès pel públic i com reconeixia el mateix conferenciant al finalitzar l’acte. També ha volgut defensar el fet que tot i treballar a una televisió pública com TV3, no creu que estigui manipulada.

 

El públic ha estat molt participatiu al final i pot ser que torni a Tiana ja que presentaria una xerrada sobre com és el fet de treballar a la Ciutat del Vaticà.

La seva relació amb Tiana i Enric Canals

Lozano porta més de 30 anys a TV3 i és la cara més coneguda de les connexions amb Roma i la Ciutat del Vaticà. En aquest temps ha viscut molts canvis a la televisió autonòmica, però ha volgut recordar la figura d’Enric Canals, tianenc i un dels directors del ens públic. Amb ell l’uneix una bona amistat i fins i tot el considera el principal responsable de que ara treballi a TV3, Vicenç Lozano

 

A més ha volgut defensar la feina, tant que va fer l’Enric en el seu moment, com els documentals que està duent a terme ara i que segons Lozano: “aporten gran qualitat a la televisió catalana”