Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Xavier Doñate assegura que a Tiana no es produeix mala praxi amb la recollida de les escombraries

La setmana passada, el grup municipal d’ERC-MES de Mataró va fer públic un vídeo on es veia com es barrejava paper i rebuig en el mateix camió d’escombraries. L’Ajuntament de Mataró va obrir expedient a l’empresa Fomento de Construcciones y Contratas, que és qui gestiona la recollida d’escombraries.

Aquesta empresa és la mateixa que gestiona la recollida de la brossa a Tiana. Per aquest motiu, el regidor de Medi Ambient, Xavier Doñate, vol aclarir que aquí a Tiana no es produeix aquesta mala praxis. Doñate assegura que des de sempre tant els tècnics com ell mateix han estat molt a sobre per controlar-ho:

 

Tot i així, el regidor diu que si algun tianenc o tianenca té alguna sospita que es pugui produir aquesta mala praxis a Tiana, ho informi als serveis tècnics de l’Ajuntament o al propi regidor:

 

L’Olga Llobet, tècnica de Medi Ambient, afegeix que, si algú té algun dubte sobre la separació dels diferents residus que es fa a Tiana, truqui al telèfon de l’Oficina d’Informació Ambiental (93 395 51 07) i es muntarà una visita a totes les plantes de recuperació on va la brossa del municipi.