Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Balanç de final de curs de la Llar de Persones Grans

Sardanes, informàtica, sevillanes, bingo, jocs de cartes, tallers… totes aquestes activitats, i moltes més, han omplert la graella d’aquest curs a la Llar de Persones Grans, que acabarà el proper 30 de juny. La Local ha parlat amb el seu director, en Josep Conesa, per fer balanç del curs que just acaba i el que vindrà a partir del setembre.

Per a ell, el balanç d’aquest curs ha sigut totalment positiu. Totes les activitats han tingut èxit, fins i tot en algunes s’han complert totes les places. Per exemple, el ball de sardanes és una de les propostes més noves que tenen i de les que més han agradat. És per això que, de cara al curs que ve, repetiran activitats i es faran en el mateix horari:

 

De cara al curs que ve, diu en Josep Conesa, les perspectives són tant o més bones que les del curs que ara acaba. Ara mateix estan treballant en el plantejament del proper curs, i un dels eixos principals és potenciar els matins:

 

Una de les opcions que tenen sobre la taula és desdoblar el taller de memòria, que condueix la Primi:

 

La Llar de Persones Grans no només compta amb activitats i tallers. També ofereix sortides i excursions. De cara al següent semestre de l’any, en Josep espera poder programar, com a mínim, dues excursions d’un dia i diverses sortides culturals matinals. Aquestes últimes, diu, han tingut més èxit que no pas les de dia sencer:

 

Però les sortides que més triomfen, segons el director, són les sortides nocturnes al teatre:

 

Al llarg de l’any, la Llar també ha organitzat festes. En Josep explica que tenen 4 festes importants, una per cada estació de l’any: a la festa de primavera celebren l’arrossada; la festa d’estiu es fa per la revetlla de Sant Pere; a la festa de tardor celebren la castanyada a la Catequística; i la festa d’hivern, pel Nadal.

També tenen d’altres festes clàssiques, com el Carnestoltes, l’enterrament de la sardina o el comiat de l’estiu, aquesta última nova de l’any passat. En Josep explica que va ser un èxit:

 

Així doncs, aquest dijous 28 de juny celebraran l’estiu i s’acomiadaran d’aquest curs amb la revetlla de Sant Pere, i de cara al proper setembre, tornaran amb força amb el comiat de l’estiu i el concert d’havaneres.