Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Yeho Gel, nova presidenta de l’ACIST: “volem que s’obrin totes les persianes que estiguin tancades”

Des d’aquesta mateixa setmana, Yeho Gel presideix l’ACIST, l’associació de comerciants i serveis de Tiana. La titular de la botiga Espai Ecològic, un dels comerços emblemàtics de Tiana, explica que ella ja havia estat al capdavant de l’associació de comerciants, per això, en principi no tenia intenció de presentar-se al càrrec de presidenta:

 

Un dels principals objectius que la Yeho i la seva junta es marquen a partir d’ara, explica la nova presidenta, és “acabar de reactivar el comerç tianenc”:

 

El paper que ha de jugar l’Ajuntament en la reactivació del comerç tianenc, creu la Yeho Gel, ha de ser “central”. Per això, els adreça dues sol.licituds concretes:

 

La presidenta posa com a exemple de temes que l’Ajuntament ha de resoldre necessitats “urgents”, assegura, que fa mesos que tenen alguns comerços del passatge Moragas.

 

Yeho Gel pensa que el comerç tianenc s’ha de fer entre tots, per això ofereix mà estesa a l’Ajuntament per a tot el que calgui fer conjuntament amb l’ACIST:

 

Actualment, l’ACIST té 50 membres, entre comerços i serveis. La nova presidenta vaticina, amb un somriure, que els que no en són associats “segur que s’acabaran apuntant”.