Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Les plantes aromàtiques d’ús culinari, novetat de la Plantada Popular

El llorer, l’alfàbrega, l’orenga o el julivert, herbes aromàtiques d’ús culinari, seran les protagonistes de la Planta Popular, aquest diumenge, al Parc de les Olors. Ho seran juntament amb herbes clàssiques d’infusió com la camomilla o la maria lluïsa. I és que, com és habitual, Medi Ambient ha prioritzat plantes mediterrànies que creixen a la serralada de Marina.

Després de l’èxit que l’any passat va tenir el nou indret triat, la pineda de la ronda Ernest Lluch, enguany la Plantada es torna a fer al mateix lloc. El regidor de Medi Ambient, Xavier Doñate, explica algunes de les millores que han fet en aquest indret:

 

La Plantada Popular començarà a dos quarts d’onze del matí. S’hi faran, com els darrers anys, diversos tallers allà mateix.

De cara a l’any que ve, Medi Ambient es planteja ampliar encara més la zona on es fa l’acte ja que l’any passat hi va anar molta gent:

 

Ja fa més de 10 anys que la Plantada Popular permet que els adults i, molt especialment, els infants de Tiana i la rodalia puguin plantar una o més plantes. Ho faran en un ambient de festa i de conscienciació per conservar el Medi Ambient.