Medi Ambient

Les plantes aromàtiques d’ús culinari, novetat de la Plantada Popular

Aquest espai, amb els parterres instal.lats per Medi Ambient, acollirà la Plantada. Foto: regidoria Medi Ambient / Alexia Guilera

Es fa aquest diumenge al matí. Després de l'èxit que l'any passat va tenir el nou indret triat, la pineda de la ronda Ernest Lluch, enguany la Plantada es torna a fer al mateix lloc.

Alèxia  Guilera | 05/04/2018 a les 10:44 0
 

El llorer, l’alfàbrega, l’orenga o el julivert, herbes aromàtiques d’ús culinari, seran les protagonistes de la Planta Popular, aquest diumenge, al Parc de les Olors. Ho seran juntament amb herbes clàssiques d’infusió com la camomilla o la maria lluïsa. I és que, com és habitual, Medi Ambient ha prioritzat plantes mediterrànies que creixen a la serralada de Marina.

Després de l’èxit que l’any passat va tenir el nou indret triat, la pineda de la ronda Ernest Lluch, enguany la Plantada es torna a fer al mateix lloc. El regidor de Medi Ambient, Xavier Doñate, explica algunes de les millores que han fet en aquest indret:

 

La Plantada Popular començarà a dos quarts d’onze del matí. S’hi faran, com els darrers anys, diversos tallers allà mateix.

De cara a l’any que ve, Medi Ambient es planteja ampliar encara més la zona on es fa l’acte ja que l’any passat hi va anar molta gent:

 

Ja fa més de 10 anys que la Plantada Popular permet que els adults i, molt especialment, els infants de Tiana i la rodalia puguin plantar una o més plantes. Ho faran en un ambient de festa i de conscienciació per conservar el Medi Ambient.

Alèxia  Guilera