Cultura

9 Pins trasllada l’obra “Perfectes desconeguts” fins a la platea de la Sala Albéniz

"Perfectes desconeguts" comptarà amb 4 sessions repartides entre el 25, 26 i 27 de novembre. / 9 Pins / martalopez

L'argument principal de "Perfectes desconeguts" té lloc durant un sopar, és per això que els ha obligat a repensar la manera de traslladar la història a l'espectador.

Marta  López | 18/11/2022 a les 16:39 0
 

Funcions:
25 de novembre a les 22:00
26 de novembre a les 18:00 i a les 22:00
27 de novembre a les 18:30
Venda d’entrades per whatsapp al 618 507 274.

La Societat Recreativa Nou Pins ja està cuinant el sopar de “Perfectes desconeguts”. El 25, 26 i 27 de novembre traslladaran fins a la platea de la Sala Albéniz aquesta nova producció teatral, inspirada en la pel·lícula que porta el mateix nom. Ens ho explica en Benji, director i actor de l’obra:

 

Des del 9 Pins han apostat per una posada en escena diferent, situant la major part de l’acció a la platea del teatre:

 

L’argument principal de “Perfectes desconeguts” té lloc durant un sopar. L’Isidre Mestres i l’Esther Sancho, dos dels actors que formen part de la producció, ens el resumeixen:

 

És per això que, tal com explica l’Isidre, això els ha obligat a repensar la manera de traslladar la història a l’espectador:

 

De fet, tal com explica l’Esther, han hagut de fer una taula a mida:

 

Aquesta posada en escena, tal com diu en Benji, els ha obligat a variar l’aforament:

 

L’Isidre, en Benji i l’Esther ens expliquen els personatges que conformen l’obra:

 

La producció de “Perfectes desconeguts” es va començar a treballar abans de la pandèmia, però va quedar aturada per la crisi sanitària i no l’han pogut reprendre fins ara:

 

En Benji agraeix la tasca de l’equip dels 9 Pins que ha fet possible que l’últim cap de setmana de novembre es pugui gaudir d’aquesta comèdia teatral:

 

Ara, quan falta una setmana per estrenar, ja tenen ganes de traslladar al públic tota aquesta feina. En el moment de fer l’entrevista quedaven poc més de 100 entrades de les més de 700 disponibles:

 

L’Isidre i en Benji asseguren a tothom que vagi a veure l’obra que portarà el segell 9 Pins, sempre apostant per la màxima qualitat possible:

Marta López
Marta  López