Esports

Aikido Makoto organitza dues sessions de portes obertes a l’octubre

Foto d'arxiu: Un moment de la classe d'aikido / sergiquevedo

Les portes obertes per a joves es faran de quatre a cinc de la tarda, mentre que la sessió destinada als adults, on es treballarà defensa personal, es farà de set de la tarda a vuit del vespre.

Marta  López | 01/10/2019 a les 17:05 0
 

L’associació Aikido Makoto organitza per aquest inici d’octubre dues sessions de portes obertes. Els dimecres 2 i 9 d’octubre, el Pavelló Municipal serà l’escenari on tindran lloc les classes obertes per a joves i adults.

En Joaquim Suárez, president de l’associació, explica més detalls sobre la disciplina de l’aikido que ells duen a terme:

 

Suárez convida a la gent a animar-se a provar aquesta art marcial:

 

Les portes obertes per a joves es faran de quatre a cinc de la tarda, mentre que la sessió destinada als adults, on es treballarà defensa personal, es farà de set de la tarda a vuit del vespre. Per participar, cal reservar plaça a joaquimsuarez@hotmail.com

Les persones que provin aquesta disciplina i vulguin seguir practicant-la, es podran inscriure o bé al Club Esport Jove, que farà les classes els dimecres de quatre a cinc de la tarda, o bé al Grup d’Adults de defensa personal, que les farà els dijous de tres quarts de vuit a tres quarts de nou del vespre.

L’aikido és una art marcial moderna que rebutja la violència, no contempla la competició i, entre altres aspectes, fa servir la força de l’adversari en la seva pròpia contra. És per això que és una de les arts marcials més efectives de cara a l’autodefensa. Així doncs, també és una disciplina apte per a qualsevol persona, condició física i edat.

Marta López
Marta  López