Esports | Patinatge

Ariadna Vega i Àger Campmajó porten Tiana fins al Catalunya Stars

La cinquena edició del Catalunya Stars ha tingut lloc aquest dissabte 26 de novembre al Pavelló Poliesportiu de Girona – Fontajau. /@cpatinatgetiana / martalopez

La parella de dansa del Club de Patinatge Tiana va participar per primera vegada al Catalunya Stars amb l'equip blau, guanyador de la competició. L'Ariadna explica que aquesta oportunitat l’han viscut com un premi després de tot l’esforç que han fet.

Marta  López | 30/11/2022 a les 17:00 0
 

Aquest dissabte 26 de novembre ha tingut lloc al Pavelló Poliesportiu de Girona – Fontajau la cinquena edició del Catalunya Stars, la gran festa del patinatge artístic català que reuneix 30 de les millors actuacions del patinatge català de diferents modalitats.

Aquestes 30 actuacions es divideixen en tres equips –vermell, groc i blau- que competeixen entre si per veure quin s’emporta la puntuació més gran. L’Ariadna Vega i l’Àger Campmajó, la parella de dansa del Club Patinatge Tiana, formaven part de l’equip blau, que va acabar essent el guanyador de la jornada.

Segons explica el CP Tiana a través de les seves xarxes socials, van viure una tarda plena d’emocions, nervis, sensacions, llàgrimes de felicitat i molt d’orgull. L’Ariadna diu que va ser una experiència increïble i de les millors que ha viscut com a patinadora:

 

Els seus èxits als campionats de Catalunya i Espanya d’aquest darrer any són els que han portat a la parella tianenca a formar part d’aquesta competició. És per això que, tal com expliquen l’Ariadna i l’Àger, aquesta oportunitat l’han viscut com un premi després de tot l’esforç que han fet:

 

L’Àger i l’Ariadna han participat en la categoria de parella de dansa, però també s’ha comptat amb els primers classificats del Campionat de Catalunya en la modalitat de grups xou, lliure individual o solo, a més de comptar amb una parella d’artístic, un representant de l’inline i els medallistes del darrer campionat d’Europa.

Entre les actuacions que s’han pogut veure al Catalunya Stars destaquen la de Pau Garcia, proclamat campió del món per segon any consecutiu, o el Grup de Xou Petit del CPA Tona, també campió del món aquest 2022.

Marta López
Marta  López