Música i dansa

Duo Dance continua sumant podis i reconeixement

Alguns dels podis aconseguits per Duo Dance aquest diumenge. Font: Ajuntament de Tiana. / martalopez

Aquest cap de setmana s’ha celebrat de manera online el Campionat d’Espanya de Fit kid, un campionat diferent adaptat a les circumstàncies actuals.

Marta  López | 22/12/2020 a les 15:27 0
 

Duo Dance segueix sumant podis i reconeixement. Aquest cap de setmana s’ha celebrat de manera online el Campionat d’Espanya de Fit kid, una competició que ha premiat al club de Tiana i Montgat amb 20 primers llocs i 7 subcampionats. L’Alba Garcia, directora de Duo Dance, explica que s’han hagut d’adaptar a les circumstàncies actuals provocades per la Covid-19:

 

Així doncs, aquest ha sigut un Campionat diferent. Per exemple, l’Alba explica que van fer prèviament al centre totes les gravacions de les actuacions que després es van retransmetre per Youtube:

 

L’Alba destaca tota la feina que es fa des de Duo Dance i les ganes que tenen de tornar a competir de manera presencial:

 

El Fit Kid és una modalitat de ball, creada per l’Alícia López l’any 1994, que combina la dansa i l’acrobàcia. Igual que les categories del campionat, el Fit kid està compost per les especialitats de dance show, fantasia, jazz funk i hip hop.

Marta López
Marta  López