Cultura

El cicle musical “D’Acords” s’amplia a nous espais de Tiana

Un dels concerts del D'Acords, al Casal, aquest mes de novembre / lalocal

Els propers concerts del cicle es faran, com fins ara, els darrers diumenges de mes a la tarda. El gener ja està confirmat el Juan de Diego Trio i el febrer, Nuno Rebelo amb la ballarina Constanza Brncic.

Alèxia  Guilera | 22/12/2016 a les 11:29 0
 

El cicle musical “D’Acords” -que s’ha fet al Casal els darrers diumenges de mes aquest últim trimestre d’any- té “molt bona salut” i, de cara a l’any vinent, buscarà nous espais del poble per seguir oferint concerts “d’alta qualitat”. És el balanç que en fa Xavier Maristany, un dels coordinadors del cicle tianenc:

 

El “D’acords”, doncs, ha complert el seu objectiu de convertir-se en punt de trobada de públic inquiet i divers, a Tiana:

 

Durant aquests tres mesos s’ha anat fidelitzat el públic del cicle, explica Maristany. Ara se’ls envia un butlletí electrònic, hi ha una pàgina oficial i tothom està informat dels propers concerts. El que els Bandabòlit -ideòlegs del cicle, amb el suprt de l’Ajuntament- tenen clar és que el D’Acords sortirà de la sala d’Exposicions del Casal els propers mesos. Xavier Maristany:

 

Xavier Maristany defineix la proposta del D’Acords “com una mena de club obert i itinerant”. Els propers concerts del cicle es faran, com fins ara, els darrers diumenges de mes a la tarda. El gener ja està confirmat el trompetista basc Juan de Diego Trio i pel febrer, el guitarrista portuguès Nuno Rebelo amb la ballarina Constanza Brncic.

El D’Acords té aparaulades la resta d’actuacions fins el juny.

Alèxia  Guilera