Esports | Patinatge

El Pavelló acollirà el IV Trofeu Vila de Tiana aquest diumenge

Foto d'arxiu: Trofeu Vila de Tiana de l'any 2016. / sergiquevedo

El torneig tindrà lloc tot el dia, de dos quarts de nou del matí a dos quarts de nou de la nit, amb una pausa al migdia. La jornada estarà dividida en dos, al matí i a la tarda.

Marta  López | 17/10/2019 a les 17:18 0
 

El Club Patinatge Tiana organitza per aquest diumenge 20 d’octubre el IV Trofeu Vila de Tiana. El Pavelló Municipal acollirà per quarta vegada aquest torneig tianenc que ha anat creixent i consolidant-se al llarg de cada edició. La Consol Rosés, presidenta del CP Tiana, explica que s’espera una assistència de 200 patinadores i patinadors:

 

El torneig tindrà lloc tot el dia, de dos quarts de nou del matí a dos quarts de nou de la nit, amb una pausa al migdia. La jornada estarà dividida en dos, al matí i a la tarda:

 

Arenys de Munt, Mataró, Igualada, Palafolls, Montgat o Granollers són alguns dels clubs que participaran en el Trofeu Vila de Tiana. La Consol explica que han participat en molts tornejos organitzats per aquests clubs i que l’essència d’aquests trofeus és l’ambient recíproc de participació que es produeix:

 

L’objectiu d’aquesta competició, doncs, és que la participació sigui un èxit i la gent en surti contenta:

 

Un any més, les participacions es dividiran en categories d’iniciació, promoció i certificat.

Marta López
Marta  López