Esports | Vòlei

El Pavelló acull el primer Voleiday Tiana

/ martalopez

La iniciativa del CV Tiana durarà tot el dia i vol fer arribar el vòlei als tianencs i tianenques per tal que el coneguin millor. Aquest matí ha estat el torn del torneig escolar. Per la tarda jugaran els equips federats.

Marta  López | 29/12/2017 a les 15:56 1
 

Una xarxa de 2,18 metres, 4 equips, 3 partits i 3 sets en joc. Aquest matí, al Pavelló Municipal, ha començat el primer Voleiday Tiana, una festa esportiva que busca fer arribar el vòlei als tianencs i tianenques perquè coneguin millor aquest esport. La iniciativa del Club de Vòlei Tiana ha planejat una jornada on competiran totes les categories que formen el club. Les noies del CV Tiana expliquen a La Local què els hi sembla aquesta iniciativa:

 

De deu a dos quarts de dues ha estat el torn del torneig escolar. Les noies del CV Tiana s’han enfrontat a dos equips convidats: el Vall d’Hebron i l’Escola Assís de Premià de Mar. Han jugat un total de 3 partits, per tal que tots els equips juguessin un cop contra cada un. En el primer torn, que ha començat a dos quarts d’onze, han jugat el Tiana blanc contra l’Escola Assís i el Tiana negre contra el Vall d’Hebron.

En el segon període, iniciat a dos quarts de dotze, s’han enfrontat els dos equips tianencs i els dos equips visitants.

Després dels dos primers partits hi ha hagut una pausa. Han fet un joc que consistia en escollir dues noies de cada equip i fer que encistellessin la pilota de vòlei amb l’avantbraç o amb els dits, tirs propis d’aquest esport. L’equip que més ha encistellat ha estat l’Escola Assís. Durant la pausa, les noies del CV Tiana han valorat la primera part del torneig, concretament el seu partit contra la Vall d’Hebron:

 

En l’últim torn s’han enfrontat els equips que quedaven per trobar-se: l’Escola Assís amb el Tiana negre i el Vall d’Hebron amb el Tiana blanc. Els dos equips convidats venien amb molt bon nivell i el guanyador de la competició ha acabat essent l’Escola Assís de Premià de Mar. El Dani Pietro, el seu entrenador, dóna la valoració sobre el resultat:

 

I és que el menys important de la jornada d’avui era guanyar. El que es volia era transmetre els valors d’aquest esport. En Dani defineix el vòlei com un esport molt col·lectiu:

 

En la mateixa línia, una de les noies del CV Tiana defineix el vòlei com un esport amb molt companyerisme:

 

Fi de festa

Per acabar la jornada del matí, s’ha fet l’entrega de medalles a totes les participants i el trofeu a l’equip guanyador. Abans, però, s’ha fet una última activitat, aquest cop involucrant als pares i mares. Un pare de cada equip havia de participar amb la seva filla. Elles els hi llançaven la pilota i l’havien d’encistellar amb l’avantbraç o els dits, tal com havien fet algunes jugadores a l’anterior prova. El resultat ha estat de zero cistelles, però ha sigut una estona divertida que ha deixat un molt bon regust de boca per acabar el torneig. Després de l’entrega de premis tothom s’ha fet una fotografia amb un cartell on totes les participants havien signat una dedicatòria i que desitjava una bona entrada al 2018.

Aquesta tarda és el torn dels equips federats. El cadet femení jugarà contra el Vilassar de Mar; el juvenil femení, contra el Vall d’Hebron; el sènior femení s’enfrontarà al RCD Espanyol i per últim el sènior masculí, que jugarà contra l’Ametlla del Vallès. Començaran a les 6 de la tarda i acabaran a dos quarts de deu amb l’entrega de premis.

Marta López
Marta  López
 
 
  1. […] Club Vòlei Tiana torna a recuperar la iniciativa del Voleiday per dates nadalenques. El dilluns 23 de desembre el Pavelló Municipal acollirà la segona edició […]

Comments are closed.