Cultura | Política

El ple extraordinari sobre Can Riera es farà aquest dimecres 28 d’octubre

Can Riera vista des de la Plaça de la Vila. / martalopez

La sessió, que tindrà lloc a la una del migdia de manera telemàtica, és una petició de Junts per Tiana.

Marta  López | 27/10/2020 a les 10:46 0
 

Junts per Tiana va anunciar durant el ple d’octubre que demanaria la convocatòria d’un ple extraordinari per parlar del projecte de Can Riera. Finalment, la sessió es farà aquest dimecres 28 d’octubre, a la una del migdia, de manera telemàtica.

L’agrupació d’electors va voler incloure una moció d’urgència sobre aquest tema durant el ple del 6 d’octubre, però l’equip de govern va votar-hi en contra. La moció demanava dues coses: que es respecti l’esperit del projecte ‘Can Riera és vida’, sorgit del procés participatiu impulsat durant la segona legislatura d’Ester Pujol; i que l’equip de govern busqui espais alternatius per reubicar les oficines de Serveis Socials.

I és que Can Riera és un dels projectes inclosos a les inversions sorgides del romanent líquid de tresoreria del 2019. La idea és acabar el primer pis i transformar la planta baixa en un espai multifuncional destinat a activitats culturals. Un primer pis on s’està estudiant la possibilitat de traslladar de manera provisional els Serveis Socials municipals.

Marta López
Marta  López