Política

El PSC negociarà amb Junts per Tiana l’entrada o no al nou govern de cara al ple d’investidura

El portaveu del grup municipal, Albert Sales, i el primer secretari, Ferran Vallespinós, als estudis de La Local. / martalopez

Albert Sales ha explicat que estan analitzant “com ser útils a la ciutadania" i Ferran Vallespinós ha manifestat que "la nostra voluntat és formar part de la solució, no veure com altres ho solucionen”.

Marta  López | 30/03/2022 a les 11:21 0
 

Junts per Tiana, PSC i Junts per Catalunya Tiana han signat aquest dimecres 30 de març una moció de censura que, si prospera, convertirà a Isaac Salvatierra en el nou alcalde de Tiana i apartarà a Esquerra Tiana de l’equip de govern.

Els Socialistes de Tiana han fet una roda de premsa posterior a aquesta signatura on han especificat els motius pels quals s’han volgut unir a aquesta moció negociada amb Junts per Tiana. El primer secretari, Ferran Vallespinós, ha volgut aclarir que aquesta no és una moció en contra d’ERC, sinó “en contra d’una determinada manera de fer les coses”:

 

Aquest pas endavant té el suport del 80% de la seva militància, que va votar a favor d’arribar a aquest acord amb l’agrupació d’electors durant l’assemblea celebrada el passat 15 de març “després d’un debat intens i participatiu”. Tant Vallespinós com el portaveu del grup municipal, Albert Sales, han justificat que aquest acord per “canviar el rumb” era necessari davant de “la situació d’emergència” que viu l’Ajuntament de Tiana:

 

Sales ha explicat que l’acord ha sigut fruit d’un diàleg “serè i responsable”:

 

Des d’aquest dimecres fins al dia del ple d’investidura, que es convocarà el 13 d’abril, tindran dues setmanes per negociar amb Junts per Tiana i acabar de decidir si entren o no a govern. Vallespinós ha declarat que “la nostra voluntat és formar part de la solució, no veure com altres ho solucionen”:

 

Per la seva banda, Albert Sales ha explicat que estan analitzant “com ser útils a la ciutadania”, si dins o fora del govern:

 

Marta López
Marta  López