Tiana Antica

El Tiana Antica tanca aquest cap de setmana a l’Ermita de l’Alegria

Imatge de l'interior de l'ermita de l'alegria / lalocal

Dos actuacions per tancar un festival que ha estat a en dos caps de setmana. Repassem amb el seu director quins dos esdeveniments ens esperen per aquest dissabte i diumenge.

Sergi  Quevedo | 26/05/2017 a les 20:05 0
 

Aquest cap de setmana es tanca un dels festivals més veterans de Tiana, el Tiana Antica. En aquesta edició es tancarà amb dos concerts a l’Ermita de l’Alegria. El primer serà aquest dissabte a les 7 de la tarda en que el Quartet Barroc de Sant Simó oferirà: “Donde hay musica no puede haver cosa mala”, la Música del temps de Cervantes, precisament aquesta frase és del cèlebre escriptor. Un conjunt que actuarà a Tiana i que espera poder atrapar molt de públic. El director del festival ens explica com neix aquest Quartet de Sant Simó. Llorenç Blasi

 

El concert que tancarà el festival serà el diumenge a la mateixa hora. Serà a Càrrec de Marta Rodrigo i Andreas Martin, en ell es presentarà el concert amb el títol Cançons d’Amor en temps de guerra.  Els dos integrants d’aquest duet són reconeguts a nivell de la música antiga per diferents motius que ens explica el mateix director.

 

Amb aquest concert es tancarà el cicle que ha contat amb un total de 5 concerts repartits entre la mateixa Ermita de l’Alegria, les caves Parxet i la Sala Albéniz del Casal de Tiana.

Sergi  Quevedo