Cultura

La 8a edició de la Festa dels Racons torna a omplir el poble de cultura

/ andrearomera

Un miler de persones es van moure aquest dissabte gaudint de l’art i descobrint racons de Tiana.

Andrea  Romera | 16/05/2022 a les 17:55 0
 

La 8a edició de la Festa dels Racons es va celebrar aquest dissabte amb un èxit absolut. Després de dos anys marcats per la pandèmia de la Covid-19, enguany es va poder tornar al model tradicional amb una festa itinerant que ens descobria racons de la vila. En total van ser set racons que van fer gaudir als tianencs i tianenques de diferents disciplines artístiques: teatre, música, dansa, poesia, circ…

L’assistència va ser massiva, prop d’un miler de persones es van moure amb la Festa dels Racons, des de nens fins a persones grans. Tots ells celebrant la tornada d’aquesta tradicional celebració. La Neus, una de les guies de la ruta i membre de la Societat Recreativa Nou Pins, assegura que malgrat l’afluència de persones, moure a la gent va ser una tasca fàcil gràcies a les seves ganes:

 

Una de les assistents, l’Aina Contreras, reafirma les paraules de la Neus:

 

Pel que fa a les organitzadores de la Festa dels Racons, asseguren que estan molt contentes amb el resultat i molt agraïdes amb totes les persones que ho van fer possible. Així ho explica una d’elles, la Mar Cases:

 

Tal com recull la Mar Cases, la fi de festa també va ser un èxit. Es va celebrar al Parc de l’Antic Camp de Futbol, espai que també va acollir l’entrega del premi a la Marina Fernández per ser la guanyadora del concurs de cartells de la Festa dels Racons. Una batucada va conduir als tianencs i tianenques des de l’últim racó del recorregut fins al parc, on esperava el DJ Toni per amenitzar la vetllada. A més, al parc, l’AEiG Roger de Flor oferia un sopar a preus populars i l’entitat juvenil Descorxats s’encarregava de servir les begudes a la barra.

L’Eric Marí, cap de l’AEiG Roger de Flor, fa un balanç positiu de la vetllada i explica que tots els diners recaptats del sopar aniran destinats per comprar material pels infants del Cau:

 

D’altra banda, el Roger Salvador, membre de Descorxats, explica que des de l’entitat estan molt satisfets amb com va anar la nit i molt agraïts amb la resposta del poble, que va ser tal que van esgotar la cervesa:

 

Així doncs, des de l’inici fins al final, la 8a edició de la Festa dels Racons va estar tot un èxit. Tianencs i tianenques van gaudir d’una tarda plena d’art i, a la nit, van poder ballar al ritme de DJ Toni fins a les tres de la matinada.

Andrea Romera
Andrea  Romera