Cultura

La biblioteca Can Baratau compleix 20 anys amb una nova directora

La Sònia, nova directora de Can Baratau, amb els quadres de la presentació de dijous. / martalopez

Per aquest dijous, a dos quarts de sis de la tarda, s'ha preparat un acte de presentació del llibre "Abril i la corda màgica", a càrrec de Krisolets, i una posterior hora del conte del mateix llibre.

Marta  López | 19/06/2018 a les 11:17 0
 

Un dia com avui, ara fa 20 anys, es va inaugurar la biblioteca Can Baratau. Era el 19 de juny del 1998 i la biblioteca pública de Tiana obria les seves portes per primera vegada.

Per celebrar-ho, Can Baratau ha programat un parell d’activitats durant aquest mes de juny. La primera va ser el passat dijous, amb un recital als jardins de la biblioteca a càrrec dels 9 Pins.

La segona serà aquest proper dijous 21 a dos quarts de sis de la tarda. Es farà l’acte de presentació del llibre “Abril i la corda màgica”, a càrrec de Krisolets, i una posterior hora del conte del mateix llibre. A més a més, a la Sala d’Actes s’està preparant una petita exposició per acompanyar tant la presentació com la lectura del llibre. Ho explica la nova directora de la biblioteca, la Sònia Escobar:

 

La Sònia fa tres setmanes que ha agafat les regnes de Can Baratau i ha arribat just per la celebració dels 20 anys. Ara per ara, explica, està en ple procés d’adaptació:

 

Des de ben jove tenia clar que es volia dedicar a l’àmbit de la Cultura, en concret, al de les biblioteques. Es va treure la diplomatura, posteriorment el grau i també un postgrau en prescripció lectora. Va començar a treballar amb 19 anys a la biblioteca Pompeu Fabra de Mataró. Després de 17 anys treballant-hi, ha volgut fer un canvi a la seva trajectòria professional i ha canviat la capital del Maresme per Tiana:

 

Per a ella, ha estat un canvi que volia fer, i que ha agafat amb molt de gust.

Marta López
Marta  López