Partits | Política

La Diada no se celebrarà de forma unitària a Tiana: el PSC es desmarca

Ofrena floral unitària al monument a Casanova, el passat 11 de setembre a Tiana / Alexia Guilera

Els socialistes no s'adhereix al document perquè creu que és "propagandístic" i no representa totes les opcions. Tampoc participaran amb la resta del Pacte Local pel Referèndum a les activitats institucionals de la Diada a Tiana.

Alèxia  Guilera | 08/09/2017 a les 15:44 1
 

El PSC no participarà als actes institucionals de commemoració de la Diada a Tiana. Aquest 11 de setembre, doncs, l’acte no serà unitari del Pacte Local pel Referèndum (anteriorment pel Dret a Decidir), tal com havia succeït els darrers anys al poble.

La portaveu del grup municipal socialista, Núria Blasco, explica per què enguany el PSC no s’adherirà al manifest del Pacte, que es llegirà, com sempre, durant l’acte al monument a Rafael Casanova, ni participarà amb la resta de partits i entitats als actes:

 

Per al PSC el text del manifest de la Diada “es tracta d’un acte propagandístic d’una opció política determinada, que respectem però que no compartim”:

 

Blasco afirma que li sap greu que es faci un ús “partidista” d’aquesta Diada a Tiana:

 

Els actes de commemoració de la Diada a Tiana oprganitzats pel Pacte Local pel Referèndum començaran amb un esmorzar a les 9h a la Font del Ronyó, per seguir a les 10h, a la rotonda, amb la hissada de l’estelada i una ballada de serdanes. Finalment, a les 10.40h està prevista l’ofrena floral, letura del manifesta i cant d’Els Segadors al monument a Rafel de Casanova.

 

 

 

Creative Commons License
Alèxia  Guilera
 
 
  1. […] I és que a les 10h, el PSC de Tiana hi ha fet en solitari la seva ofrena floral. Aquest any, tal com van anunciar divendres passat, no han participat a l’acte unitari de la Diada, com han fet els darrers anys, amb la resta […]

Comments are closed.