Viure a Tiana

La piscina municipal tanca una temporada marcada per la crisi sanitària

La zona de picnic i vestuaris, tancada al públic. Font: Ajuntament de Tiana. / martalopez

La incertesa provocada per l'evolució de la pandèmia s’ha reflectit en el nombre d’abonaments venuts. D’un màxim de 1.800, s’han venut 867.

Marta  López | 15/09/2020 a les 15:13 0
 

La piscina municipal de Tiana tanca la temporada aquest dimecres 16 de setembre, tres mesos després de la seva obertura. Una temporada que, tal com explica el regidor d’Esports, Albert Sales, ha sigut diferent, marcada pels protocols d’higiene i seguretat establerts a causa de la crisi sanitària i la incertesa per l’evolució de la pandèmia:

 

Una incertesa que s’ha reflectit en el nombre d’abonaments venuts. D’un màxim de 1.800, s’han venut 867:

 

Pel que fa a les entrades individuals, a data de 8 de setembre, s’han venut unes 2.411. En total, la recaptació que s’ha aconseguit entre abonaments i entrades és de 32.154 euros. Una xifra molt més baixa que la del 2019, que va aconseguir sumar 98.328,5 euros:

 

Una novetat que s’ha introduït aquest estiu és el carnet virtual per substituir el físic, mitjançant la posada en marxa de l’aplicació mòbil ReservaPlay:

 

Un carnet virtual que ha arribat per quedar-se, tal com explica el regidor:

 

També s’ha estrenat la cadira adaptable:

 

Sales anuncia que en els pròxims dies faran arribar a tots els abonats una enquesta de satisfacció perquè puguin valorar la temporada. L’enquesta inclou diverses preguntes des del tracte del personal, l’estat de la instal·lació, el preu dels abonaments i les mesures de seguretat establertes per la Covid-19:

 

El regidor d’Esports destaca el clima familiar i positiu que han percebut durant tot l’estiu.

Marta López
Marta  López