Entitats

El Cau obre una col.lecta a internet per finançar la seva festa de 50 anys

Foto de família pels 50 anys del Cau. Foto: Oriol Casanovas. / martalopez

Necessiten aconseguir 1.500 euros. Per aconseguir-ho, utilitzen la pàgina de micromecenatge Verkami, on es pot finançar el projecte de manera col·laborativa.

Marta  López | 23/05/2018 a les 9:43 0
 

L’Agrupament Escolta i Guia Roger de Flor, el Cau de Tiana, fa 50 anys. Per celebrar-ho, faran dues activitats molt especials: una festa el 30 de juny i una exposició a la biblioteca Can Baratau, amb fotografies d’aquests 50 anys, que s’inaugurarà ael proper dilluns 28 de maig. La mateixa exposició es podrà veure i visitar el dia de la festa, explica l’ Ula Campmajó, quel.la del Cau:

 

Ara per ara, però, els cal ajuda per preparar la festa: necessiten finançament i l’han d’aconseguir abans que arribi la data de la celebració. Per aconseguir-ho, utilitzen la pàgina de micromecenatge, Verkami, on es pot finançar el projecte de manera col·laborativa. L’Ula explica per què han escollit aquesta plataforma:

 

La plataforma permet donar donatius de diferents quantitats, des dels 5 fins als 500 euros. L’Ula explica que cada donatiu tindrà una recompensa. En funció dels diners que s’hagin aportat, hi haurà diverses possibilitats de regals:

 

El Cau necessita reunir 1.500 euros. Si no poguessin arribar a recaptar els diners tindrien problemes per finançar la festa, afirma la quel.la del Cau.

Marta López
Marta  López