Ajuntament

L’Ajuntament de Tiana treballa per la implementació de la Bústia Ètica i de Bon Govern

/ martalopez

L'alcalde va explicar durant el ple que estaven tancant un acord amb l'Ajuntament de Barcelona, on Tiana podria disposar de tot el codi i tot el programari a cost zero de la plataforma creada per l'entitat XNet.

Marta  López | 09/11/2022 a les 13:27 0
 

L’alcalde de Tiana, Isaac Salvatierra, ha anunciat durant el ple celebrat aquest dimarts 8 de novembre que l’Ajuntament de Tiana i l’Ajuntament de Barcelona estan tancant un acord per implementar la Bústia Ètica i de Bon Govern a Tiana.

Un dels assumptes de tràmit de l’ordre del dia recollia la sol·licitud presentada per la implementació d’aquesta bústia. Davant d’aquesta notícia, el regidor Jaume Darbra, d’Esquerra Tiana, va demanar tenir accés a l’expedient per poder informar-se d’aquest assumpte.

L’alcalde va explicar que, un cop tancat aquest acord, Tiana podrà disposar de tot el codi i tot el programari a cost zero de la plataforma creada per l’entitat XNet. A més, també estaven parlant amb l’ONG Global Leak per l’assessorament tècnic:

 

La bústia ètica està pensada per a denúncies ciutadanes contra la corrupció o altres pràctiques lesives per al bon govern a través de la qual la ciutadania pot enviar, de forma anònima i segura, denúncies, pistes o indicis de casos que considera que l’Ajuntament hauria d’investigar.

Consulta els acords, mocions i preguntes que es van fer durant el ple d’aquest 8 de novembre a través d’aquest fil de Twitter:

Marta López
Marta  López