Medi Ambient

Nova àrea d’emergència a la cantonada d’Avinguda Onze de Setembre amb Carrer Maresme

Els nous contenidors d'emergència. Font: Medi Ambient Tiana. / martalopez

Des d'aquest divendres 9 d'octubre complementarà la que ja existeix des del 5 de juny del 2018 al Camí Dalt d’Alella amb Edith Llaurador i que va substituir a l’anterior sistema de contenidors d’emergència.

Marta  López | 09/10/2020 a les 9:41 0
 

Aquest divendres 9 d’octubre ha entrat en funcionament la nova àrea d’emergència situada a la cantonada de l’Avinguda Onze de Setembre amb Carrer Maresme, on hi havia el quiosc. L’àrea compta amb dos contenidors per dipositar l’orgànica i dos per a la resta.

Des de la regidoria de Medi Ambient recorden que aquestes àrees d’emergència no estan pensades per fer-ne un ús habitual, sinó per donar servei a aquells veïns i veïnes que no puguin participar algun dia concret en la recollida porta a porta per algun inconvenient puntual. Per utilitzar-la, cal utilitzar la targeta de la deixalleria, que es pot sol·licitar trucant al telèfon 93 395 50 11.

Aquesta àrea d’emergència complementarà la que ja existeix des del 5 de juny del 2018 al Camí Dalt d’Alella amb Edith Llaurador i que va substituir a l’anterior sistema de contenidors d’emergència. La regidoria de Medi Ambient va haver de treure’ls a causa del mal ús que se’n feia.

Marta López
Marta  López