Ensenyament | Viure a Tiana

Obert el període de matriculació de l’EBM “El més petit de tots”

Cartell de l'Escola Bressol de Tiana / martamestre

El tràmit, que estarà actiu fins al dijous 23, s’haurà de fer preferentment per via telemàtica i s’haurà d’enviar tota la documentació necessària al correu a8068628@xtec.cat.

La  Local | 14/07/2020 a les 12:39 0
 

L’Escola Bressol Municipal “El més petit de tots” va obrir el passat dilluns 13 de juliol el període de matriculació pel curs 2020-2021. El tràmit, que estarà actiu fins al dijous 23, s’haurà de fer preferentment per via telemàtica i s’haurà d’enviar tota la documentació necessària al correu a8068628@xtec.cat. En cas de necessitar fer aquest tràmit de manera presencial caldrà sol·licitar dia i hora a través del mateix correu.

Entre tota la documentació que s’ha d’omplir, que trobareu penjada a la pàgina web de l’Ajuntament de Tiana, enguany s’uneix la signatura de compromís en situació Covid-19 i les normes bàsiques sanitàries.

Per exemple, es troben mesures com la prohibició de portar cap mena d’aliments siguin casolans o comprats, la suspensió del servei d’acollides per preservar els grups estables que marca la normativa Covid-19 i el compromís per parts dels pares i mares de mirar cada dia la temperatura dels seus infants per comprovar que no superen els 37º.

La  Local